voor 16:00 morgen in huis

Betaalmethoden

Ideal:

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Bancontact Mister Cash

Met Mister Cash kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Mister Cash is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Mister Cash wilt betalen. Klik dan op de Mister Cash-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Mastercard/Visa en Maestro

Wij accepteren betalingen met Mastercard, Visa en maestro. Bij betaling van uw bestelling per creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Docdata geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit.

Vooruitbetaling per bank:

Bij vooruitbetaling vermeld dan het factuur nummer als referentie.

Als de betaling is bij geschreven zullen wij de artikelen versturen.


Rekeningnummer NL43RABO0154682756 Techniche Benelux te Houten

BIC:   RABONL2U
IBAN: NL43RABO0154682756
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
voor 16:00 morgen in huis